Kesärekry 2022 - Smör
Artikkelin kuva

Kesärekry 2022

Smör etsii ravintola-alan ammattilaisia dynaamiseen joukkoonsa:

Smör on Turun ravintolaskenen alati uudistuva maamerkki ja suunnannäyttäjä. Moderni skandinaavinen keittiö tarjoilee vierailleen maistelumenua sekä a la cartea. Ravintola elää vahvasti sesongissa. Kesä-syyskaudella muiden lähituottajien lisäksi käytämme oman luomupuutarhamme kasviksia. Raaka-aineet ovat huippuja ja niitä käytetään kunnioittaen. Raaka-aineiden alkuperä ja jäljitettävyys on meille tärkeä asia. Ruoka ja viini menevät tietenkin käsi kädessä ja makupareja haetaan intohimoisesti.

Etsimme nyt joukkoomme kokkeja ja tarjoilijoita kesäsesongiksi. Mahdollisuuksien mukaan työt jatkuvat myös syksyllä.

Tarjoilija! Onko asiakaspalvelu ja ravintolaelämyksien tuottaminen sinun juttusi? Haluatko kehittää ammattitaitoasi ja oletko valmis oppimaan uutta? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtäsi omana itsenäsi muiden huippuammattilaisten keskellä. Odotamme sinulta englannin kielen hyvää taitoa.

Lisätietoja tarjoilijan työstä voit kysyä ravintolapäällikkö Veera Vahteralta veera.vahtera@voiveljet.fi tai 0407676695

Ajankohtaista

Artikkelin kuva

Smör 2.0

Teimme Smörissä keväällä remonttia, säilytimme parhaat palat vanhaa ja päivitimme […]

Lue lisää
Artikkelin kuva

Sommelier Smöriin!

Etsimme Smöriin innovatiivista ja ammattitaitoista sommelieria. Edellytämme hakijalta työkokemusta sommelierin tehtävistä, […]

Lue lisää

varaa pöytä